luni, 15 iunie 2009

Criza guvernantilor

Este oficial: Romania a intrat in recesiune.
Cand asta? Pai in week-end. Asa a spus domnul Basescu la sedinta de guvern.

Se mai auzea pe la colturi ca ar cam fi scazut economia romaneasca. Ceva oameni (cateva sute de mii) au intrat in somaj de ceva timp. Ceva firme au raportat scaderi ale cifrei de afacere si ale productie. Presa vuia (la Cotroceni se semitea doar o adiere). Organismele internationale si-au dat si ele cu parerea: mai, e credem ca si la voi e criza. Nimicuri d-astea.

Dar oamenii nostri de stat au stat, au cugetat si abia in week-end au dat verdictul: aveti grija domnilor: suntem in Criza !

A... m-am prins. Se vede treaba ca rapoartele alea cu starea natiunii au fost facute Sambata, 13. Dom'le, ce ghinion! Ne-a prins si pe noi recesiunea...

Si cateva voci pe la colturile palatelor: "hai mai.. da-o-ncolo.... am incercat noi sa o pacalim, ne-am mai trezit si Duminica sa facem sedinta asta de guvern.. dar tot ne-a prins. Nu se putea face dom'le in alt week-end? Poate scapam..."

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cred ca s-au gandit ca daca Dumnezeu s-a odihnit in ziua de duminica, poate se odihneste si la noi criza si ne sare...Ghinion! Nu ne-a sarit!

 
free counters website statistic