miercuri, 17 iunie 2009

Criza guvernatilor (2)

Dupa ce ni s-a declarat oficiala criza, am mai aflat ceva de l;a dragii nostrii conducatori: "Problema majora pentru Romania si UE este cea a locurilor de munca".

Stau si ma intreb care din variantele urmatoare este corecta:

1. domnii de la guvernare, in intalnirile cu omologii straini din ultimul timp, nu prea au inteles ce li s-a spus. De rusine, au asteptat pana au ajuns acasa si au cerut sa li se traduca. Acum au aflat si ei ca este o problema cu locurile de munca. Si cum treaba asta cu tradusu', la dumnealor, dureaza intre 3 si 6 luni cel putin, iata, tocmai acum au inceput sa curga stirile despre criza si locuri de munca.

2. domnii de la guvernare nu stiu sa citeasca ziare. Sau nu stiu sa citeasca. Or fi trecut pe audio-stiri dar nu prea le furnizeaza nimeni materiale pentru mp3-uri.

3. domnii de la guvernare nu stiu sa interpreteze statisticile primite de la diverse organisme de statistica (platite de altfel din banii statului cu acest scop) unde se cam arata in niste dungi rosii si negre si poate verzi (sau poate cuburi.. ceva) ca este o crestere a somajului si o scadere a locurilor de munca. Asta asa.. incepand de prin ianuarie.

4. poate a inceput campania electorala? si cum in familia Basescu se cam fura startul (vezi domnisoara Eba plimbata pe la televiziuni cu mult inainte de inceperea oficiala a europenelor)... mda... ar fi de inteles..

5. toate cele de mai sus...

PS: daca domnii guvernanti ar fi folosit acel Gugal pe cat l-ar dori implementat pentru aflarea tainelor papadiei si stiuletzilor de catre, aflau de vre-o juma de an de treburile astea.

2 comentarii:

autoarbiter spunea...

"Dupa ce ni s-a declarat oficiala criza". imi permit sa te corectez: ni s'a declarat oficiala RECESIUNEA adica panta spre criza. Criza e jos si mai e destul pana acolo.

b23mvr spunea...

Ei, uite, dumnealor de la guvern nu au prins aceste nuante fine foarte bine subliniate de tine!

 
free counters website statistic