miercuri, 21 septembrie 2011

Let's keep it Romania

(ah, nu ma pot abtine :(( si o sa imi castig ceva dusmani ).

Sa fie clar: tot respectul pentru programul "Let's do it Romania"

Totusi.
Cred ca ar trebui sustinut la greu, daca nu chiar inlocuit, cu un program "Let's keep it Romania".

Sau "let's f---ing kick it Romania" - un program de imbarbatare a maselor sa dea un sut in fund celor care arunca aiurea gunoaie.

Acum, sincer, cat ati (am) avut tupeul sa injuram chiar si un copil sau o baba schioapa care a aruncat un rest de gogoasa pe jos?

Nu zic de unul musculos si plin de tatuaje la care ar trebui sa ai centura alba ca sa il rogi sa isi ia chistocul de pe jos (hello.. politia, legi exista, de ce nu se aplica?). Vorbesc de exemplare care, cu siguranta nu ar avea puterea fizica sa ne intoarca mai mult de o uitatura urata.

Sau la volan fiind, cand ati (am) avut ultima data tupeul sa claxonam un taximetrist sau o masina nemteasca neagra cu geamuri fumurii din care se scurge gunoiul (fara gunoiul de la volan din pacate)?


Cred ca ar trebui sa mai crestem la capitolul tupeu si sa protejam curatenia facuta in alti ani, nu sa facem (sa faca cei ce se implica) curat in fiecare an dupa alti nesimtiti.

Chiar daca pe loc nu se rezolva ceva si boul nu a ridicat mizeria de jos, sunt sigur ca nu ar rezista sa i se spuna de 50 de ori pe zi sau sa fie claxonat de 50 de masini la stop.

Let's Keep it Romania sau daca nu avem balls, hai sa strangem gunoaiele dupa ei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

O amenda direct proportionala cu mizeria pe care o lasi in urma( cu cea morala e mai greu)ne-ar lasa tara mai curata.
De cate ori ati vazut macar un politist comunitar care sa atraga atentia domnisoarei care arunca bonul de cumparaturi pe gazon,,in timp ce-si face ordine in geanta Gucci?!

 
free counters website statistic