marți, 13 octombrie 2009

Toamna nu-i ca vara... nici la Baneasa

Intersectia de la Baneasa... o durere pentru orice sofer care indrazneste sa intre sau sa iasa din mititelul Paris. Un moment de chin si prima impresie pentru orice strain care trebuie sa-si dea obolul cand ne viziteaza; cel putin o ora din viata lui.

Pana aici, nimic nou, cu siguranta. Supriza vine intr-o stire de astazi cand, suntem anuntati ca "din cauza vremii proaste, finalizarea lucrarii este posibil sa se amane".

Raman stupefiat. Ma uit pe atlas, dau un Gugal.. domnle... tarisoara noastra nu prea s-a mutat spre Ecuator de cand am invatat eu prin scoala. Si tot prin scoala ne spuneau ca suntem intr-o clima temperat continentala. Adica toamna vine frigul. De obicei. Adica chiar si temperaturi sub 10 grade. Si poate si ploi. Uau..

Oare cei care si-au facut planul cand termina maretul pasaj au aflat ca vara lui 2009 tine pana la 1 Decembrie? Si brusc, vremea rea, incapatana, le da toate planurie peste cap? Incredibil. Brusc, cateva picaturi, un pic de vant si cateva grade sub 10 a le lui Celsius le distrug toate previziunile gandite milimetric? Haida de...

Sper, spre binele nostru ca vremea rea nu ii va surprinde la fel de mult si pe cei care lucreaza la centura Ploiestului sau pe cei care lucreaza la cei patruzecisidoi de kilometri de autostrada promisi anul acesta. e drept, deja de 'fostul' guvern.

2 comentarii:

Catalin Munteanu spunea...

In curand vom afla ca este vina Parlamentului ca noi, cei care incercam sa ne "miscam" prin Bucuresti, nu avem pasajul care va face traficul la intrarea in oras un vis. Asa ca, cativa stropi de ploaie sunt doar o picatura intr-un imens ocean al nepasarii si a lipsei de respect fata de cetatean, pardon, VOTANT.
Vorba poetului: Avem oamenii pe care ii meritam. :))

Anonim spunea...

la cate "nu se mai poate "auzim...ce mai inseamna unul...voturile sunt oricum facute

 
free counters website statistic