marți, 5 ianuarie 2010

Bile albe la Guvern

Cum poti face rost de bile albe, daca esti un guvern dat jos de parlament, reinvestit si ... bile negre cat cuprinde?

Pai simplu: faci un teren de golf. Cu cate gauri, nu conteaza. Totul e sa coste cam pe la un milion de coco gaura si sa fie cat mai multe. Raspandite asa.. prin Snagov, eventual si prin lac cateva... ca sa nu le mai poata numara ziaristii aia nesuferiti.

Apoi... in dotare sa intre bile de portelan, probabil. Crose de carbon usor cu incrustatii de otel si iarba multicolora. Cam asa probabil ca se gandeste Ministerul Turismului Si al Dezvoltarii (mai nou) sa dezvolte Romania pentru acea categorie de oameni defavorizati care din cand in cand se plictisesc de toate cele si vezi doamne, dau navala prin tari straine sa dea o bila. Alba.

Cam asa vrea doamna Ministru sa porneasca lupta pe frontul turismului. Cu lucruri usoare, de incalzire. Si repede, repede, ca BUlgarii sunt inaintea noastra. Au deja vreo 13 terenuri :))

Sunt curios ce urmeaza.

Romani, pana atunci, antrenament sporit la bile, sa nu ne prinda nepregatiti!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pai hai sa ne facem noi fabrica de bile albe, poate o punem de un contract gras cu administratia. Apoi livram oua, ca oricum nu intereseaza pe nimeni, atata timp cat banii au iesit din conturile statului si au ajuns cota parte in portofelele "care este".

 
free counters website statistic