miercuri, 29 septembrie 2010

Pâsh. pâsh prin oras să nu dăm peste Presedinte

Am aflat cu amuzament ca reprezntantii a 2 puteri in stat se plimba singuri prin oras. Ba chiar Domnul Presedinte isi conduce singur masina. Interesant. Amuzant. Pana la un anumit punct.

Ca orice sofer, plec la drum, evident cu gandul de a nu lovi pe nimeni dar oarecum linistit cu polita de asigurare ca in cazul in care am ghinion si imi ciocnesc masina de alt participant la trafic, scap fara batai de cap. Hai, na.. daca dau peste unul cu Mertzanul (stiti voi genul), cel mult imi fur cateva injuraturi. Hai, mai las de la mine. Poate imi fur si una dupa ceafa. In cel mai rau caz.

De cateva zile se pare insa ca sunt coleg de trafic, asa cum spuneam, cu 2 oameni cu functii foaaaaarte importante care umbla liberi pe strazi, nu masini blindate, nu escorta, nu alte alea.

Ma intreb eu acum, daca aa avea marele ghinion ca in fata mea la stop sa fie taman presedintele, si eu, asa, cu gandurile luate de criza, uit sa pun frana la timp si tamponez celebrul logan, cum se cheama? oare nu este atentat la viata presidentului? Sau daca suntem masina langa masina in trafic si ocolesc o gura de canal sau imi sare in fata un biciclist si trag brusc de volan lovind groznic acelasi celebru logan, din nou, cum se cheama?

Oare mai apuc sa mergem la politie sa imi dovedesc nevinovatia? Oare mai reusesc sa scot doar polita de asigurare si sa plec linistit la service sa imi repar masina?


PS: maine imi sun asiguratorul sa imi spuna daca este acoperit si "riscul de inalt functionar in stat".

2 comentarii:

yesterday me spunea...

LA UN STOP AM VAZUT O CEVA MASINA MARE ALBA SI UN NENE COBORAND DIN EA CU UN PISTOL CERANDU-I UNUI ALT SOFER SA COBOARE, IN MORTII MA-SII. DECI SE POATE SI MAI MULT DE UNA PESTE CEAFA. ACUM... CUM O VREA DUMNEZEU.

b23mvr spunea...

Ooo doamne... Da, se poate si mai rau decat una peste ceafa.

 
free counters website statistic