luni, 2 ianuarie 2012

Ia-ti privirea aia de password !

Zice-se ca vom scapa in curand de parole iar accesul se va putea face cu privirea. Adicatelea, dragul de calculator, telefon sau alt gadget te priveste adanc in ochi si te lasa – sau nu, dupa caz - sa iti accesezi programele si fisierele.

Nu stiu daca e de bine sau de rau. Mai am citit pe undeva ca in curand, tot ele, calculatoarele, vor fi capabile sa citeasca gandurile.

Parca se merge inspaimantator de departe.

Daca te prinde gadgetul intr-o zi mai proasta in care l-ai injurat in gand? Nu poate si el la randul lui sa iti faca o ghidusie? Sa iti stearga prezentarea la care ai muncit vreo 2 saptamani sau sa deschida un site porno chiar atunci cand iti bate sefu' pe umar?

Sau poate ca ai avut o noapte mai agitata si ochii iti cam sticlesc iar fata ta parca nu e a ta. Iti zice el gadgetul sa plimbi mousul, pardon, ursu’, pana cand iti recuperezi fata pe care sa o recunoasca ?

Eu asptept cu interes momentul cand vor scorni oamenii astia din industria IT accesul pe baza testului de urina. Vrei nu vrei, stai cu sticluta de apa la tine daca vrei sa joci un Solitaire. Mai nasol e daca ti s-a inchis din greseala laptopul in parc si trebuie sa il deschizi. Sau ti s-a resetat mobilul in autobuzul 386 plin ochi sau in metrou la Unirii.

Eu zic sa nu ne jucam prea mult cu ce puteri le dam calculatoarelor ca nu se stie, parca ne vezi ca ne rugam de ele sa dea drumul la platile alea catre firma de cablu sa putem avea net pe teava.

Un comentariu:

nadina spunea...

Stii cum e, pana cand nu te atinge, nu te doare.Ma indoiesc profund ca vreun inalt functionar, chiar de la Metrorex, circula cu metroul, iar, daca o face, are 2 picioare intregi, copiii acasa cu bona si 2-3 consilieri gata sa-i fie lift...

 
free counters website statistic