vineri, 19 august 2011

Pana cand “complicat” se dovedeste eficient, incerca “simplu”

In ultimul timp m-am tot ciocnit de “cum sa faci un site”, “cum sa construiesti un site eficient”, “cum sa faci un site sa arate bine”. In general, solutiile propuse de webdesigneri cu vechime sunt site-uri animate, culori multe si alte nebunii care sa iti ia ochii.

Intamplator cunosc acest site www.avizareenergetica.ro mai mult decat din browser.

Probabil orice web designer care ar ateriza pe pagina asta si-ar smulge parul din cap, ar pune usturoi in jurul monitorului si o cruciulita cu glont de argint pe tzeava de internet sa il fereasta de astfel de trasnai.

Evident, la capitolul “frumusete” nu este un masterpiece dar... isi face treaba.

Plus, a durat fix cateva ore sa fie online (mai putin crearea textelor, treaba pe care oricum trebuie sa o faci indiferent de design).
Plus, a costat extrem de putin (deah… you can imagine).
Plus, este usor de administrat.
Plus, in cautari Google nu sta foarte rau pe un domeniu extrem de aglomerat (probabil ceva mai mult SEO nu i-ar strica).
Plus, are o rata de conversie care corespunde capacitatii de prelucrare a comenzilor.
Plus, raspunde unei probleme de genul “must do this, thanks to government” asa ca... vizitatorul are nevoie de o rezolvare, nu sa fie impresionat de culori.

Cum bine spunea cineva, “Done is better than perfect”.

Altfel spus, daca vrei sa incepi un business cu sustinere online, in loc sa astepti cateva saptamani bune (am auzit si de cazuri de un an si trebaa nu e terminata) si sa dai o groaza de bani pentru un super uber design, nu mai bine incerci ceva simplu pana cand businessul in sine se dovedeste eficient? Apoi, sky is te limit.

PS: si da, daca ai nevoie de un certificat energetic, poti intra pe www.avizareenergetica.ro. You’ll solve your problem.

Niciun comentariu:

 
free counters website statistic