duminică, 15 aprilie 2012

Rasfat Maxim

O idée de business care mie mi se pare pur si simplu geniala pentru ca poate oferi maximul de rasfat iar investitia este in termeni rezonabili.

Care este lucrul care te face sa te simti extreme de bine? Nu, nu o partida de sex. Urmatorul pe lista? Da, o baie fierbinte. Sau un jacuzzi. Marele incoveninent? Ca recipientul ala cu apa, indiferent cate bule ar face si oricati prieteni ai putea sa bagi inauntru, nu se misca.

Niste baieti extreme de ingeniosi au gasit o solutie. Au pus cada cu apa fierbinte intr-o barca si i-au dat drumul pe lac. I-au spus simplu: Hot Tub Boats.


Arata bine, nu?

Lucrurile sunt destul de serioase dupa cum se poate citi si pe site-ul companiei.

Acum, ganditi-va: o baie fiebinte cu spuma, saruri sau poate un pahar de sampanie, plutind pe un lac, putand admira un apus de soare si stand la discutii cu cativa prieteni! Frumos, nu-i asa? Rasfat Maxim.

Dincolo de superbul situatiei, cred ca un astfel de business ar putea fi implementat cu success si pe la noi. Una, doua barcute special amenajate ar fi interesante pentru o categorie de baieti si fete care nu se sperie sa sparga cateva mii de euro intr-o noapte. Promovat ca serviciu de lux, amortizarea s-ar face repede, intr-un sezon. Mai ales ca, pentru cei foarte indrazneti poti prelungi sezonul pana in iarna.

Niciun comentariu:

 
free counters website statistic